Élet-Stílus

Az a terve a tanárnak, hogy 30 éves korára 30 országot látogat meg

A 29 éves Meghan Ramseynek az a terve, hogy 11 hónap múlva, mire betölti a 30-at, már 30 országot fedez fel. Eddig 27-nél tart. A washingtoni nő egyébként tanár, máig összesen 20 ezer dollárt, vagyis 5,5 millió forintot költött a kalandjaira.

Ramsey állítja, hogy jobb tanárrá válik az utazásoktól, mert különböző perspektívákat, embereket ismer meg, ezzel pedig jobban tud segíteni a diákjain.

https://www.instagram.com/p/Blx3gJjlRLh/?taken-by=meghan_elise_

A bankszámláját viszont jócskán megterhelik az utak, így a teljes munkaidejű tanári állása mellett bébiszitterkedik az egyetemen is állást vállalt részmunkaidőben. Így 84 ezer dollárt, 23,5 millió forintot keres meg évente.

A 27 országlátogatása mellett egy másik tervét is próbálja teljesíteni, eddig 44-et látogatott meg egy-egy hétvégére az USA 50 államából.

Egy általános iskolában tanít, de nyaranta is ezzel foglalkozik, oktatott már Kínában és Zambiában is.

Már a középiskolai tanulmányai alatt elkezdett utazni, amit az akkori munkájával megkeresett pénzből finanszírozott. Így jutott el egyszer Olaszországba és kétszer Mexikóba. Az egyetem alatt már 40 órás munkát vállalt, ami hozzásegítette őt, hogy Angliába, Franciaországba és Ugandába is elmehessen.

https://www.instagram.com/p/Bags3KGAoGj/?taken-by=meghan_elise_

Több kedvence van, mégis, ha csak kettőt lehet kiemelni, akkor egyiknek Perut mondja, mert az egy nagyon változatos és csodálatos ország. A másik Olaszország, mert csodaszép, és olyan sok mindent kínál.

Szerinte tanárként könnyű sokat utazni, igaz, hogy sokat kell dolgozni, hetente akár 50 órát is, de van fixen hat hét szabadsága. Ráadásul ezeknek már jó előre lehet tudni az időpontját, így júniusra már meg van a terve, hogy hová megy decemberben.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik