Élet-Stílus

Tizenhárom kilométeren át hurcolt egy utcaseprőt, autója motorháztetőjén egy nő

Az életéért kapaszkodott az az utcaseprő, akit majd tizenhárom kilométeren át vitt a motorháztetőn egy Skodát vezető nő, miután véletlenül ráment a partvisára – írja a Daily Mail.

Az eset vasárnap délelőtt történt, Vuhanban, Hupej tartomány központjában. Az utcaseprő egy egyetem előtt dolgozott, amikor a Skoda figyelmetlen sofőrje, tolatás közben, véletlenül átment a seprűjén, és eltörte azt.

Ke, a takarító vitába keveredett a nővel, követelte a kára megtérítését, a Li nevű fiatal nő azonban erről hallani sem akart, úgy döntött, egyszerűen elhajt. Ekkor ugrott rá Ke a motorháztetőre. A takarító úgy kapaszkodott a mozgó autóba, hogy közben a törött seprűjét sem engedte el.

Egy a Skoda mellett elhaladó autós videót készített a jelentről, ami aztán pillanatok alatt elterjedt a kínai közösségi médiában. Az emberek „Harry Potter utcaseprőnek” nevezték el Ket, amiért annyira ragaszkodott a seprűjéhez.

A videó alapján a rendőrség beazonosította a Skoda sofőrjét. A nőt tíz nap elzárásra, és 500 juan (kb. 20 ezer forint) bírságra ítélték. A rendőrség közlése szerint, Ke szerencsére nem sérült meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik