Élet-Stílus

Kiderült a legtipikusabb bulifotó mögötti igazság

Soha ne ítélj meg egy könyvet a borítója alapján.

Tartja a jól ismert mondás, ami tökéletesen igaz arra a rendkívül népszerű fotóra, ami villámsebességgel terjed az interneten. A képen egy fiatal vörös ruhás lány látható, aki látszólag érzelemmentes arccal tűri, ahogy egy valószínűleg ordítozó fiatal férfi a fülébe mond valamit. A képre rengeteg reakció érkezett a közösségi oldalakon. Sokan ironikusan azt írták, hogy elkészült a tökéletes bulifotó prototípusa, ám az igazság teljesen más, mint amit a legtöbben gondoltak.

Nem ez, ez csak egy mém:

Szóval az igazság az, hogy a fotón szereplők valójában nem alkotnak egy párt, sőt, mint kiderült: nem is veszekedtek, hanem csak beszélgettek. Patrick Ritchie és az ismerőse Lucia Gorman korábban együtt jártak iskolába, ők maguk jelentkeztek a képpel kapcsolatban, mert tisztázni szerették volna, hogy kik ők és milyen kapcsolatban vannak.

Lucia elmondta, hogy régóta ismeri Patricket, arra viszont nem emlékszik, mit mondott neki a srác azon az éjszakán. A lány szerint valami durva dolog lehetett, mert Patrick ilyen, amikor alkoholt fogyaszt. Patrick beszámolója alapján is erre a megállapításra juthatunk: a fiúnak ugyanis fogalma sincs, mit mondott és mitől lett indulatos.

Mirror

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik