Élet-Stílus

Ezer kocsmát végigjártak az autista fiúkkal, mert régen tettek neki egy ígéretet

Sheila és Keith Latchford fia, Christy autista. A fiú még nem volt 18 éves, amikor a nővére, Amy elkezdett dolgozni egy  Penny and Black Wetherspoon nevű helyen Kidderminsterben. A család szerette volna elvinni a Christy-t a bárba, hogy láthassa a testvérét munka közben, de a helyi tulaj megtagadta, hogy a fiú beléphessen a helyre, mivel még nem múlt el 18 éves.

A szabályok akkoriban komolyabbak voltak a helyen, hiába nem akartunk alkoholt fogyasztani, enni sem engedtek be a pubba.

mondta Sheila, aki a férjével megígérte a vígasztalhatatlan fiúknak, hogy elmennek vele az összes Wheterspoonba, ami csak létezik a földön.

A család nem felejtette el, hogy mit ígértek Christy-nek, az elmúlt 10 évet azzal töltötték, hogy szabadidejükben felkeresték az összes Wheterspoont.

Chrityék kalandja nagy mérföldkőhöz érkezett pár hete, amikor a fiú beléphetett az ezredik egységbe. Elképzelni is nehéz, hogy ez hogyan, mennyi utazás és energia árán jöhetett létre. Fontos adalék, hogy a család nemcsak már nem meglévő egységeket látogatott meg, hanem azokat, amik épp nyitottak. Így jutottak el az ezredikbe is: a Midsomer Nortonban nyitott Paladium Electricben Wheterspoonban ráadásul ők lehettek az első vendégek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik