Élet-Stílus

Ezekért a nyereményekért hajlandók emberek 30 órára befeküdni egy koporsóba

Bizarr vetélkedőt hirdetett a missourii St Louisban üzemelő Six Flags élménypark. A résztvevőknek be kell feküdniük egy koporsóba, majd kibírniuk ott, röpke harminc órát – írja az Independent.

A játékszabályok egyszerűek. A résztvevők október 13-án, délután egykor fekszenek be a 70 x 210 centis, „alig használt” koporsókba, a játék másnap este hétig tart. A szervezők biztosítanak számukra ételt, italt és nassolnivalót. A játékosok magukkal vihetik a telefonjaikat, amihez a szervezők biztosítanak töltési lehetőséget. Mindenki vihet magával párnákat és takarókat. Minden órában van hat perc vécészünet. A park „szörnyei” a legváratlanabb pillanatokban meglátogatják a koporsókban fekvő játékosokat.

Ezek alapján, annyira azért nem tűnik kibírhatatlannak a feladat, bár 30 óra azért rettenetesen hosszú idő. Akik kibírják a végéig, azok között kisorsolnak: 300 dollárt (82 ezer forintot), két darab, egy évig érvényes aranybelépőt a vidámparkba, egy szörnyes ajándékcsomagot, két VIP jegyet a kísértetjárta házba, illetve két jegyet a szörnyvonatra.

Nem egy aranybánya, a kihívás mégis annyira népszerű, hogy a szervezőknek ki kell sorsolniuk a jelentkezők közül azt a hat szerencsést, akik próbára tehetik koporsóban fekvő képességeiket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik