Élet-Stílus

Törőcsik Mari ismét kórházban van

torocsik-mari(6)(650x433)(1).jpg (törőcsik mari, )
torocsik-mari(6)(650x433)(1).jpg (törőcsik mari, )

A Bors információi szerint Törőcsik Mari ismét kórházban van, de most önként feküdt be, immunerősítésen vesz részt, hogy mielőbb felépülhessen. A színésznő azért tart attól, hogy egyszer esetleg benntartják majd. 

Többen keresék Törőcsik Marit a napokban, de nem lehetett elérni telefonon, ezért gondolták, hogy gond lehet az egészségével. A Bors informátora az alábbiakat nyilatkozta a lapnak:

Sokan aggódunk érte, de szerencsére ő jól akar lenni, ezért veti alá magát mindennek, amitől erőre kaphat. Úgy tudom, immun- és vitaminterápiára feküdt be a kórházba, hogy felerősítsék. Ilyenkor ellenőrzik az egészségi állapotát is. Annyit tudok, Mari fél, hogy egyszer benntartják.

Jóbarátja, Jordán Tamás már meg is látogatta a kórházban, ahogy mindig teszi, és jó hírekről számolt be:

Hétfőn voltam benn nála, nagyon örült nekem. Kicsit aggódott, azt mondta, reméli, minden rendben van vele, és nem tartják benn hosszabb ideig. Nagyjából tíz percet voltam nála, beszélgettünk, egész jó hangulata volt. Tovább nem maradtam, nem akartam fárasztani. Úgy tudom, rutinellenőrzésen vesz részt. Ha hazamegy, otthon is meglátogatom Velemen.

A színésznőt januárban engedték ki a kózházból, azóta csak egyszer lett rosszul, akkor néhány napra ismét be kellett feküdnie. Barátai aggódnak érte, de remélhetőleg hamarosan hazatérhet otthonába.

Kiemelt kép: (c) Népszava

Ajánlott videó

Olvasói sztorik