Élet-Stílus

Súlyos baleset érte Marcellinát az Alpokban

Marcellina az osztrák Alpokban kirándult párjával, síelni terveztek, de nem volt elég hó, így quadot béreltek inkább. Az énekesnő leesett a járműről menet közben, mentőt kellett hívni hozzá, két bordája  megrepedt és a keze is eltört.

Így beszélt a balesetről a Blikknek:

Nagyon kevés volt a hó, így a síelés helyett a quadozást választottuk, ami egy négykerekű, nyitott terepjáró járgány. Mostanában huszonéveseket meghazudtolóan energikusnak érzem ma­gam, szeretnék mindent kipróbálni dacára annak, hogy a párom nem örült annak, hogy quadozni akarok. Béreltünk pár járgányt és neki indultunk a hegyi terepnek. Legalább 40-50 kilométeres sebességgel száguldozhattam, amikor nem vettem észre egy nagyobb gödröt, amibe belehajtottam. Lerepültem a quadról, és méterekkel odébb landoltam. Nem tudtam mozdulni, miközben irtózatos fájdalmat éreztem az egész testemben. Elmondhatatlanul megijedtem, azt hittem, végzetes baj történt.

Szerencsére komolyabb baj nem történt, most pár napig pihentetnie kell a gerincét, ami meghúzódott, illetve nagyon kellemetlen, hogy levegőt vennie is fáj a bordarepedés miatt. Saját felelősségére elhagyta már az osztrák sportkórházat, de még nyakmerevítőt kell viselnie, és hetekbe telik majd, mire teljesen felépül.

Kiemelt kép: Instagram / @marcellina.sax

Ajánlott videó

Olvasói sztorik