Élet-Stílus
HAMBURG, GERMANY - SEPTEMBER 06: Lenny Kravitz attends the Deutscher Radiopreis at Schuppen 52 on September 6, 2018 in Hamburg, Germany. (Photo by TF-Images/Getty Images)

Lenny Kravitz sálja 2012 óta minden évben 10%-ot nő

Ádám Judit
Ádám Judit

újságíró. 2018. 09. 19. 09:11

Lenny Kravitz sáljából 2012-ben lett mém, a zenészt az utcán fotózták le, amint egy óriási sállal a nyakán vonul. Azóta a mém évről évre változik: a sál egyre nagyobb. Most végre elmondta, mi késztette rá, hogy ekkora sálat vegyen fel.

Jimmy Fallon estjének vendége volt Kravitz, ahol fallon végre megkérdezte tőle, miért választotta a furcsa ruhadarabot. Azt válaszolta, hogy megszokta a meleg éghajlatot, fázott a torka, ezért bevásárálás közben bedobta a kosarába ezt a kis sálat is, mikor meglátta.

De ez nem egy sál, hanem egy egész takaró.

– válaszolta Fallon. A paparazzi persze szemfüles volt, azonnal lefotózták az óriás sálszörnyet Kravitz nyakán, a mémtől pedig azóta sem tud szabadulni. Ráadásul évről-évre egyre nagyobb a sál a képen.

Kiemelt kép: Getty Images /  TF-Images

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

GelÈnes, 2009. febru·r 5.
A gelÈnesi FlÛrika JÛzsef f·skamr·jukban felv·gja a NyÌrerdı Zrt. v·mosatyai telephelyÈrıl kapott f·t. A NyÌrerdı Zrt. 6000 kˆbmÈter t¸zelıt k¸lˆnÌt el szoci·lis cÈlra. GelÈnesen tÌz csal·d kapott 34 kˆbmÈter f·t, a havonta kiutalt 6-8000 forint lak·sfenntart·si t·mogat·s helyett. Ezen a tÈlen 16 ember halt meg kih˚lÈs miatt Szabolcs-Szatm·r-Bereg megyÈben.
MTI FotÛ: Bal·zs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.