Élet-Stílus

Azt hitte a randi után, ő lesz a nagy Ő, de öt szó mindent elrontott

Amikor hajnalban hazaért, és lefeküdt aludni Alita Brydon, azt gondolta, hogy a férfi, akivel randizott este, lesz élete szereleme. Akkor már egy ideje „személyes, intim, mégis hétköznapi” üzenetek sorát váltották, miután megismerték egymást a Tinderen. Képeket küldözgettek az ételekről, amiket csináltak, a kedvenc filmjeiket is megosztották egymással, de úgy tűnt, a kétórás távolság miatt nehéz lesz összehozni a randit.

Végül mégis sikerült, még hozzá remekül is ment.

Magabiztosan közeledett hozzám, elballagott az ázsiai bolt mellett, az ütött-kopott kínai mellett. Anélkül, hogy egy szót is szólt volna, átkarolt és megcsókolt. Egyszerűen csak megtörtént.

Csodás estét töltöttek együtt, és mikor aznap este Brydon lefeküdt, azt gondolta, hogy ez a férfi a nagy Ő az életében.

Másnap, mikor felkelt, azonnal a kezébe vette a telefonját Brydon, hogy megnézze, kapott-e üzenetet a férfitől. És kapott is, de nem olyan tartalommal, amivel várta. Az üzenetben ugyanis az állt:

Tartsd távol magad a barátomtól!

A nő teljesen ledöbbent, rájött, hogy ő lett a „másik nő”.

Majd válaszolt, hogy nem tudott arról, hogy egy kapcsolatba rondít bele, mire az ismeretlen gyorsan megmagyarázott mindent.

Az ismeretlen nő és a férfi azután találkozott, hogy Brydon és a férfi összetalálkozott volna a Tinderen, azóta több randijuk is volt. A férfi már találkozott is a családjával, és azt tervezik, hogy összeköltöznek. A férfi már egy gyűrűt is vásárolt neki.

Brydon nem is akarja feldúlni a kapcsolatukat, úgyhogy az egész csak egy kellemes randi volt, borzalmas utóélettel, amihez csak annyit tanácsol:

Legyél óvatos, kiben bízol meg!

Kiemelt kép: twitter.com/aalita, via Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik