Élet-Stílus

Holttestet akartak kimenteni a tűzoltók, de nem hulla volt

Egy járókelő értesítette a rendőröket a felső-ausztriai Steyrben, hogy  egy holttestet látott az egyik híd alatt. A rendőrök azonban nem tudtak a közelébe jutni, ezért hívták a tűzoltókat, akik nyolcan meg is jelentek egy uszállyal és egy mentőcsónakkal kiegészülve.

Aztán, amikor odaértek rájöttek, hogy nincs sok dolguk. Már azon kívül, hogy kiemeljenek egy szemetet.

A „holttest” ugyanis nem volt más mint egy guminő.

Szóval a babát eltávolították a vízből, már csak azért is, nehogy valaki azt higgye megint, hogy egy holttest. Meg persze azért le is fényképezték az utókornak.

Fotók: ff-steyr.at

A Metro azonban emlékeztet, nem ez az első, hogy összekevernek egy hullát egy szexbábuval. 2016-ban egy amszterdami lakáshoz hívták ki a rendőröket, hogy egy fehérneműs nő már nagyon régen áll az egyik ablakánál. A csengőre senki sem reagált, így a rendőrök betörték az ajtót. Aztán vették észre, hogy csak egy guminő. Ahogy idén a newquay-i rendőrök is csak azt követően, hogy kiszálltak a tengerre, miután a halászok értesítették őket egy „hulláról”.

Utóbbi eset egyébként azért is különlegesen vicces, mert nem sokkal korábban Newquay azzal került be a hírekbe, hogy a településen betiltották a szexbabákat és a mankinit (a Borat című filmből ismert strandruhát), amiket egyre gyakrabban – sőt úgy tűnik, túl sokszor – használtak a legénybúcsúkon.

Kiemelt kép: Thinsktock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik