Élet-Stílus

Emmy: egy szupermodell tesója is mellé tud nyúlni, ha ruháról van szó

A 70. Emmy-gálát itthoni idő szerint kedden tartották Los Angeles-ben a Microsoft Theaterben. A vörös szőnyegen felsorakozott celebek között idén több rosszul, mint jól öltözött volt, a legtöbb szerelésen látszott a hatalmas igyekezet, hogy lenyűgöző legyen a viselője, de sokan nagyon mellényúltak a parádésnak szánt ruhákkal. 

Emmy: nincs ember, aki ne ájulna el Jessica Biel ruhájától
Idén nagyon sok celeb idétlenül túlöltözte az Emmy-gálát, de akadtak azért olyanok is, akik pontosan eltalálták az elegancia kellő mértékét, és nem

Alexis Bledel

A Gilmore Girls és Mad Men sorozatok sztárja már 37 éves, de ez a fotó készültetett volna akár ’92-ben is egy iskolai ünnepségen, ahova anyukája szépen felöltöztette kislányát. Sajnos a színésznő borzasztó testtartása sem változott a Gilmore Girls óta.

Kevin Mazur/Getty Images

Tiffany Haddish

Lehetséges, hogy Tiffany Haddish csak rajongását akarta kifejezni Mariah Carey legalulértékeltebb albuma, a Rainbow iránt, de ez a ruha sem színben, sem fazonban nem a legelőnyösebb neki.

John Shearer/Getty Images

Scarlett Johansson

Olyan adottságokkal, mint amilyenek Scarlett Johanssonnak vannak, nagyon rosszul kinézni. Most mégis sikerült, egy hajszál választja el a jótól, de valami mégsem stimmel, hátulról olcsó kínai tucatdarabnak néz ki ez a ruha.

Joe Scarnici/Getty Images for Audi
Matt Winkelmeyer/Getty Images

Jenifer Lewis

Kocogásból érkezett, és nem volt ideje átöltözni, vagy mi történhetett Jenifer Lewisszal? Ez egy tökéletes szett egyébként, ha vasárnap reggel edzőterembe indul az ember. Emmy-gálára egy kicsit szokatlan.

Joe Scarnici/Getty Images for Audi

Poppy Delevingne

Cara Delevingne testvére úgy látszik, nem örökölte a szülőktől a stílusos megjelenés képességét, ez a ruha olyan, mintha teljesen random varrták volna össze az anyagdarabokat, végül egy félig sellő-, félig űrlényjelmezt alkotva ezzel.

Joe Scarnici/WireImage

Laura Dern

A színésznő felvett egy nagyon hosszú fűzőt, amit mások fehérneműnek hordanak, de a biztonság kedvéért alávett egy inget is. Az összehatás egészen eklektikus. A gyöngysor már csak hab a tortán.

Neilson Barnard/Getty Images

Milo Ventimiglia

A Gilmore Girls másik színészének nem áll jól a túl komolyan vett stílus, inkább néz ki pincérnek vagy londinernek, mint elegánsan öltözött, felnőtt férfinek.

Steve Granitz/WireImage

Kiemelt kép: Joe Scarnici/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik