Élet-Stílus

Elmondjuk, mi történik a péniszeddel azután, hogy bevetted azt a bizonyos kék pirulát

Szégyen, vagy nem szégyen a férfiak nagy részének egyszer ki kell próbálnia azt a bizonyos kék pirulát, amitől sokkal gyorsabbá és hatékonyabbá válik a merevedés. Remélhetőleg erre azért minél később kerül sor, de soha nem árt rá felkészülni, hogy ha úgy alakul az életünk, akkor ne lepődjünk meg, hogy pontosan mi és hogyan történik a testünkkel.

A Mirror ezért egy rövid cikkben összegyűjtötte, milyen szakaszokból tevődik össze a potencianövelő gyógyszerek hatásmechanizmusa.

Az első 12 perc

Vannak férfiak, akik megfelelő keringéssel rendelkeznek, ők már az első 12 percben is érzékelhetnek valamiféle merevedést, ám nem kell aggódni, ha ilyenkor még nem tapasztalsz semmit, akkor nem benned van a hiba.

27 perc

Ez az igazság pillanata, a hivatalos leírás szerint ugyanis ennyi idő alatt már hatnia kell a gyógyszernek. A legtöbb férfi kevesebb mint fél óra alatt már komolyabb keményedést tapasztal, ezen a szinten már meg lehet próbálkozni a szexuális együttléttel. Ha még most sem tapasztalsz semmit, akkor se ijedj meg, az orvosok szerint érdemes várni egy órát is akár.

57 perc

Közel egy óra után éri el a gyógyszer a legmagasabb hatásfokát, itt már komolyan merevedéssel kell rendelkeznie annak, aki bevette. Ilyenkor már bátran próbálkozhatunk a szexszel.

4 óra

Vannak, akik még 4 óra elteltével is olyan állapotban vannak, hogy tudnának szexelni, ám közel sem úgy, mint az első óra eltelte után. Fontos: nem kell megijedni, van, hogy ennyi idő után is hat még a gyógyszer.

10-12 óra

Ilyenkor szinte már teljesen kiürül a szervezetből a potencianövelő, ám az orvosok regisztráltak már olyan esetet, hogy egyes férfiak még ennyi idővel a bevétel után is képesek voltak szexuális együttlétre.

Mielőtt bárki bevenne bármilyen gyógyszert konzultáljon az orvosával vagy gyógyszerészével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik