Élet-Stílus

Kissé kínos helyzetbe hozta Zimány Lindát a Tropic Beauty

Zimány Linda még 2013-ban vett részt a Tropic Beauty versenyén, ami gyakorlatilag egy modellkereső verseny, ahol a nyertes modellek pénzjutalmat kapnak, majd szerepelhetnek a Tropic Beauty naptárában. Ez történt Zimány Lindával is, aki 2013-ban megnyerte a versenyt, és azóta is rendszeresen jár ki az Egyesült Államokba a Tropic Beauty eseményeire.

A napokban is emiatt volt New Yorkban, ahol többek közt egy tűzoltóságon is jártak a többi modellel. Itt készült egy fotó Zimányról, amit megosztott Instagramján, az alábbi szöveggel:

Megtiszteltetés volt találkozni a New York-i tűzoltóság hőseivel és dedikálni nekik a Tropic Beauty naptárjait. Vigyázzatok magatokra, és Isten áldjon benneteket!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés, Szept 15., 2018, időpont: 1:40 (PDT időzóna szerint)

Ugyanezt a képet posztolta a Tropic Beauty is Instagram-oldalán, csak hogy egy teljesen más szöveggel, ami a fotót egy kicsit más kontextusba keveri. Ők ugyanis azt írták:

Soha nem feledjük, hogy ez a tűzoltóság 25 embert vesztett el a 9/11 során. A közösségért tett önzetlen cselekedeteik miatt tisztelgett ma előttük a Tropic Beauty.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TropicBeauty (@tropicbeauty) által megosztott bejegyzés, Szept 15., 2018, időpont: 10:31 (PDT időzóna szerint)


Zimány a saját oldalán fenti fotója mellett egyáltalán nem írt a 2001. szeptember 11-én történt eseményekről, vagyis valószínűleg nem tervezte ilyen nyilvánvalóan a pózolós fotóját összekapcsolni a terrortámadással és annak áldozataival, ellenben a Tropic Beuty-val, akik így gyakorlatilag egy olyan fotóval emlékeztek meg a 2001-es terrortámadásban elhunyt 25 tűzoltóról, amin egyik régi versenyzőjük egy tűzoltóautó mellett pózol mosolyogva.

Kiemelt kép: Instagram/Tropic Beauty

Ajánlott videó

Olvasói sztorik