Élet-Stílus

Megkérte a stewardess kezét barátja, azonnal kirúgták a munkahelyéről

Nem erre az esküvői ajándékra számít senki sem, mint a 26 éves légiutas-kísérő, Jiao kapott. A China Eastern Airlinesnál a Hszianból a Jichüanba tartó gépen dolgozott, mikor a barátja, akivel négy éve vannak együtt, előlépett, és megkérte a kezét.

A fiú letérdelt és kezében egy gyémántgyűrűvel és egy csokor virággal feltette a kérdést az utasok szeme láttára, mire a lány könnyeivel küszködve igent mondott. Be is mondta utána Jiao, hogy köszöni minden utas jókívánságát, és addig madarat lehetett vele fogatni, míg be nem hívatták a felettesei.

Kiderült, ők nem annyira boldogak az eljegyzés miatt, mert szerintük veszélybe sodorhatta volna az utasokat, míg ő zavart volt a történtek miatt.

Azonnal kirúgták.

Még úgy is, hogy tudták, ő erről nem tudott előtte semmit (meg nem mintha, ha azt mondja, hogy nem, bármi változott volna, vagy nem lett volna akkor még nagyobb zavar utána a fejében).

A történetre többféle komment érkezett a kínai internetezők körében, valaki sajnálja azt, ami a nővel történt, míg mások szerint meg kellett volna várnia a válasszal, míg leszáll a gép, hogy biztonságban legyenek az utasok.

Kiemelt kép: YouTube, via World Of Buzz

Ajánlott videó

Olvasói sztorik