Élet-Stílus

Orálisan kielégítette a 14 éves diákját, de nem került börtönbe, sőt taníthat is

Bár bűnösnek találták, nem kell börtönbe vonulnia a 29 éves Dori Myersnek, aki egy 14 éves diákját orálisan kényeztette. A társadalomtudományokat oktató New York-i tanár 10 év felfüggesztett börtönt kapott.

Míg az ügyészség azt szerette volna elérni, hogy Myers két évet a rácsok mögött töltsön, addig az ügyvédje sikeresen érvelt amellett, hogy megtarthassa a tanári engedélyét.

Még mindig tehetséges tanár, és rendelkezik az ahhoz szükséges képességekkel, és nem látok arra egy okot sem, hogy tönkretegyék ezt az adottságát, és hogy ne lendíthesse előre a társadalmat

– nyilatkozta Andrew Stoll, az ügyvéd.

Bár oktatni oktathat, de nem gyerekeknek, ezt megtiltották neki, csak felnőtteknek. Ahogy a szexuális bűncselekményt elkövetők listájára is felkerült.

Myers nyugodtan ülte végig az ítélethirdetést, de férje nem volt mellette, pedig a korábbi tárgyalásokon a támogatásáról biztosította.

A tanárnőt január 19-én tartóztatták le, miután a diák egyik barátja – aki valószínűleg egy osztálytársa – az iskola munkatársainak elkotyogta a történteket. Aztán Myers egy munkatársa is arról vallott, hogy látta, ahogy a nő a diákot masszírozza.

Kiemelt kép: Thinkstock, via Daily Mail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik