Élet-Stílus

A szex életet menthet!

A szex jóval többet jelent a kéjvágy kielégítésénél. Vannak, akik számára magát az életet – mondta el a BBC rádióban egy Alice Little művésznevű prostituált. A húszas évei közepén járó nő, aki versenylovas volt, mielőtt átnyergelt a szexiparba, azt mondja, imádja a munkáját. Többek között azért, mert legalább annyit foglalkozik a vendégei lelkével, mint a testükkel.

Alice elmesélt egy történetet egy veteránról, aki lebénult lábakkal tért vissza Irakból. A felesége szinte rögtön elhagyta, a férfi élete romokban hevert, amikor megkereste Alice-t. Miután együtt voltak, a férfi felhívta a nőt, és elmondta neki, az eredeti terve az volt, hogy utoljára megpróbálja kicsit jól érezni magát, aztán hazamegy és végez magával. Az azonban, hogy újra érezhette egy másik ember közelségét, törődését és kedvességét, mindent megváltoztatott.

Mindez másfél éve történt, a veterán, időnként azóta is meglátogatja Alice-t. Nemrég újra elkezdett érezni a lábaival, úgy tűnik, hamarosan felépül. A volt katona gyakran megköszöni a prostituáltnak, hogy megmentette az életét.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik