Élet-Stílus

A 84 évesen sminkelni tanuló bácsi feltöltötte élete első oktatóvideóját

A százezrek rajongását kivívó idős úr, aki azért tanult meg sminkelni, hogy segíthessen a lassan megvakuló feleségének, nemrég feltöltötte az internetre első sminkes videóját, amelyben megmutatja, hogyan kell használni az alapozót.

A 84 éves Des Monahan egy helyi üzletben vett sminkleckéket, miután látta, hogy feleségének, Monának már nehezére esik kifestenie magát. Szeretett volna minél profibb lenni benne, hogy felesége csinosnak érezze magát az után is, hogy elvesztette a látását.

Des videója a most divatos Youtube smink tutorialok stílusában lett felvéve, és a végeredmény borzasztó aranyosra sikerült.

A férfi 57 év házasság után is úgy bókol feleségének, hogy hibátlannak nevezi és viccelődve jegyzi meg a munkájára, hogy „ezt még Michelangelo is megirigyelné”, miközben szerelmét sminkeli.

Azt is megjegyzi, hogy óvatosan bánik az alapozóval, nehogy túl sokat rejtsen el Mona arcából, hiszen ő „tökéletes”. Végig nagyon hozzáértően dolgozik és mindig elmondja, épp mit csinál, legyen az a megfelelő szín választása, vagy annak felvitele az arcra.

Mona pedig elmondhatatlanul hálás neki.

She's going blind, he does her makeup everyday…

She's going blind so he does her make-up for her everyday…turn your sound on and grab a box of tissues ❤ This is the cutest make-up tutorial you will ever watch.

Közzétette: EX1 Cosmetics – 2018. augusztus 23., csütörtök

via metronews

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik