Élet-Stílus

Tetőtér tervezés egyszerűen mobilon (X)

Ma már szinte mindenre léteznek tervezést segítő szoftverek és mobilapplikációk, legyen szó konyhabútor összeállításról, kertrendezésről vagy egyedi textíliákról. A magyar nyelven is elérhető MyDaylight az első olyan alkalmazás a piacon, amely a virtuális valóság technológiáját felhasználva nyújt valósághű szimulációkat a tetőtér tervezők, felújítók számára lenyűgöző fény- és térhatást biztosítva. Az első applikáció, amely képes a napfényt és a bevilágítottságot nagyfokú realitással ábrázolni figyelembe véve a geolokációt, év- és napszakot.

A MyDaylight alkalmazás lehetővé teszi az otthontulajdonosoknak, építkezőknek vagy felújítóknak, hogy megismerjék a természetes, nappali fény hatását otthonukban, inspirációt kaphatnak új felújítási tervek számára. Sok lakástulajdonos számára problémát okoz elképzelni, hogy a napfény milyen hatással lehet otthonára és mit nyerhet több napfénnyel. A VELUX Cégcsoport által fejlesztett MyDaylight megoldás és eszköz, amely áthidalja ezt a szakadékot. Ez megkönnyíti az inspirációt és az ötletek kidolgozását, hiszen a terveiket egy valósághű szimulációban tekinthetik meg még mielőtt az  megvalósulna.

Otthonainkban túlzottan függünk a mesterséges fénytől, melytől fáradékonyabbak leszünk és romlik a közérzetünk, ami nem is csoda, ha belegondolunk, hogy az időnk 90 százalékát beltérben töltjük. A MyDaylight mobilapplikációval a felhasználók megnézhetik milyen jelentős különbség lehet aközött, hogy egy vagy két tetőtéri ablakot helyeznek el. A napfény nemcsak nagyobb, tágasabb teret ad a tetőtéri helyiségnek, hanem kényelmet és jobb közérzetet is nyújt.

Az applikációval akár utazás közben vagy épp a boltban, sorban állva inspirálódhatunk, és vizualizálhatjuk az átalakításra vagy beépítésre váró tetőterünk látványtervét.

A mobilapp Androidról és iOS készülékekről is elérhető ingyenesen az applikációs áruházakban.

velux.hu/mydaylight

Ajánlott videó

Olvasói sztorik