Élet-Stílus

Saját kezét sem kímélte, hogy hazudjon a barátnőjének

Egy kínai férfi megígérte a barátnőjének, hogy vesz neki egy extra drága luxusautót, csak annyi volt a gond, hogy igazából nem volt meg ehhez a szükséges 28,5 millió forintnyi jüanja. Volt viszont 15 jüanja (600 forintja) – Írta a Shanghaiist.

Még augusztus 16-án felkereste a Teng vezetéknevű férfi, barátnőjével, Jenggel és két testvérével az egyik autókereskedést, ahol megígérte, hogy kifizeti a kocsiért a 700 ezer jüant (28,5 millió forintot), addig is letétként lerakott 10 ezer jüant (400 ezer forintot).

Teng arra kérte a többieket, hogy várják meg ott a kereskedésnél, amíg ő elugrik a pénzért, aztán bement egy közeli szupermarketbe, ahol vett 600 forintért egy gyümölcshámozó kést. Kiment, félreállt egy eldugott helyre és megvagdosta a kezét.

Ezt követően felhívta a barátnőjét, hogy kirabolták, és elvitték a nála levő 750 ezer jüant. Azt remélte, hogy így kiszabadulhat a szorult helyzetéből.  Jeng míg felhívta a rendőröket, a testvérek Teng segítségére siettek, és kórházba szállították.

Majd kihallgatták a férfit a rendőrök, akiknek elismerte, az egészet csak kitalálta, mert azt hazudta a barátnőjének, hogy nagyon gazdag, miközben igazából nem volt az.

Végül 10 napos elzárást kapott Teng, és 500 jüant megfizetésére kötelezték. Arról viszont nem tudni, Jeng várta-e a börtön kapujában.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik