Élet-Stílus

„Nincs több kemó” énekelték az ápolók a kislánynak

Több kör kemoterápiát is kapott a mindössze hároméves Hadley Gray hat hónapon keresztül, miután akut mieloid leukémiával diagnosztizálták. Édesanyja, Brittany Edgeworth Gray szerint nagyon súlyos volt már az állapota a kislánynak, mikor kórházba került, és ahol a harmadik születésnapját is ünnepelték.

Mikor Hadley az összes kezelésen áteset, a kórház munkatársai – köztük a lány onkológusa, Hiroto Inaba – bementek a szobájába és egy különleges „Nincs több kemó” dalt énekeltek el neki, kezükben lufikkal és üdvözlőlapokkal.

https://www.facebook.com/brittany.edgeworth/videos/vb.1505700156/10212137060570845

A mi pácienseinknek van a legkedvesebb mosolya. A mi pácienseinknek van a legkedvesebb szíve. Minden nap szívesen látnánk, de most eljött az ideje, hogy azt mondjuk, pakoljátok össze a csomagjaitokat, menjetek ki az ajtón, nem kaptok több kemót

– énekelték.  A „Nincs többé kemó” dalt egyébként a kórház hagyományai szerint mindenkinek elő szokták adni, csak az anya videóját most az internet is nagyon felkapta, kevesebb, mint két hét alatt több mint egymillióan látták már a Facebookon.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik