Élet-Stílus

Étrend-kiegészítőket rendelt, de egy krokodilt kapott

Azért manapság is rizikós nem biztonságos webshopból rendelni az interneten. Ezt mutatja annak a kínai nőnek az esete is, aki bár étrend-kiegészítőket rendelt, krokodilt kapott – írta a Shanghaiist.

Az egyszerűen csak Zhangként megnevezett nő egy rakás dolgot megrendelt, az első három dobozban, amit kiszállítottak, még azt is találta, amit szeretett volna látni. Nem úgy a negyedikben, amelyikben egy kisebb habszivacs doboz volt, ami elég kellemetlen szagot árasztott. Zhang, mikor kinyitotta a dobozt, rájött a kellemetlen szag egy több mint egy méteres döglött krokodil és egy gyík miatt terjeng.

Azonnal hívta is a férjét, akivel együtt elmentek a rendőrségre. A nyomozás során kiderült, hogy a krokodil egy tenyésztőtől származó sziámi krokodil.  Az állat ugyanis el volt látva egy QR-kóddal, aminek a segítségével könnyen vissza lehetett vezetni, honnan való. A megfelelő engedélyekkel egyébként bárki nevelhet, adhat el vagy éppen vehet krokodilt Kínában.

Az is kitudódott, hogy a futárcég elrontotta a címek felcímkézését, és így kerülhetett Zhangékhoz az állat. Ami a küldemény indításakor még életben volt, halála annak a következménye, hogy a házaspár sokkal messzebb lakik, mint az eredeti címzett.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik