Élet-Stílus

Bombával fenyegetett, hogy késleltesse a repülőgépet

Még augusztus 10-én egy nő azt állította kuanghszii repülőtéren, hogy bomba van az egyik repülőgépen. De nem volt rajta robbanószerkezet, kiderült, a nő csak azért állította, mert véletlenül rossz napra foglalt jegyet, és azt remélte, így addig csúsztathatja az indulását, hogy felszállhat a gépre – írta a Shanghaiist.

A Na vezetéknevű nő rendben elért a repülőtérre, hogy elérje a Harbinba tartó járatot, de amikor be akart checkolni, a repülőtér egyik munkatársa felhívta a figyelmét, hogy az ő jegye nem augusztus 10-ére, hanem 11-ére szól.

Ezek után megpróbálta becserélni a jegyét egy aznapira, de nem járt sikerrel, és taktikát váltott. Azt állította, hogy egy bomba van a gépen. A repülőtér személyzete azonnal értesítette a rendőrséget. A gép 172 utasát leszállították, átkutatták a gépet, de nem találtak semmit. Az indulás így már kétórás késésben volt.

Amikor a pulthoz odaértek a rendőrök, Na dühöngött a földön ülve, egy társa próbálta megnyugtatni. Aztán a nő elismerte, hogy hamisan fenyegetett a bombával, és csak azt akarta elérni, hogy ne szállhasson fel a gép.

Végül öt napot kellett börtönben töltenie miatta.

Kiemelt kép: Wikipedia/Nord794ub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik