Élet-Stílus

Szenzációsan leckéztette meg rapper apját egy 4 éves kislány

A francia Riviérán, Saint-Tropez környékén nyaral az orosz rapper Timati. A 34 éves sztár, augusztus 9-én, egy jacht fedélzetén pihengetett négyéves kislányával, ám alig jutott ideje a gyerekre, mert folyton a telefonján lógott – írja Daily Mail.

A kislány egy ponton megunta, hogy az apja nem foglalkozik vele. Először csak szólt, hogy ideje lenne letenni a készüléket, majd amikor apja csendre intette, hogy befejezhesse a beszélgetést, a gyerek kivette a férfi kezéből a készüléket, és egyszerűen a vízbe dobta.

A jelenetről videó készült, amit a rapper feltöltött az Insagramra. A jelenetet öt nap alatt több mint ötmillióan nézték meg.

Black Star (@timatiofficial) által megosztott bejegyzés, Aug 9., 2018, időpont: 4:07 (PDT időzóna szerint)

A hozzászólások nagyon megoszlanak. Vannak, akik szerint a kislány helyesen cselekedett: a szülőknek többet kellene foglalkozniuk a gyerekeikkel, mint a telefonjaikkal. Mások hozzáteszik, hogy bár ez igaz, egy gyereknek viszont illene annyira tisztelni a szüleit, hogy nem dobálja vízbe a felnőttek telefonját.

A harmadik csoport szerint, teljesen felesleges az okoskodás, hiszen egy előre komponált, népszerűséghajhász jelenetről van szó. Mondjuk, ettől még igaz marad, hogy a jó szülő nem hanyagolja el a gyermekét a telefonja miatt. Különösen egy közös vakáción nem.

(Kiemelt fotó: Instagram / Timatiofficial)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik