Élet-Stílus

A rémisztő pillanat, amikor egy teherautóról lezuhant fémdarab betöri a mögötte autózó nő szélvédőjét

Az ausztrál nő fedélzeti kamerája rögzítette a balesetet, ami könnyen trgédiával érhetett volna véget.

Centimétereken múlt, hogy nem halt meg egy ausztrál nő, és 3 hetes kislánya, miután egy fémdarab zúzta be szélvédőjét, miközben száz kilométeres sebességgel haladt egy autópályán – jelentette a helyi sajtó. A 31 éves Kahla Euphemia Butler fedélzeti kamerája rögzítette a rémisztő pillanatot. A felvételt Facebook-oldalán osztotta meg.

Az eset helyi idő szerint csütörtökön, nem sokkal délelőtt 11 óra előtt történ Melbourne városában. A felvételen látni, ahogy a nő besorol egy teherautó mögé, ami ekkor mintha fékezne egy nagyot, majd a kerekei alól egy fémdarab repül fel az útra. És telibe találja a nő szélvédőjét, és áttör rajta. Végül az anyósülés fejtámlájára csapódott és onnan a padlóra került.


Butler a helyi sajtónak elmondta: kellet neki fél perc, hogy felfogja, milyen közel került ő, és a hátsó ülésen utazó kislánya, Zoe. A fémdarab ugyanis könnyen őket is eltalálhatta volna.

A videót azért tette közzé, hogy megtalálja a teherautó sofőrjét, de nem azért, hogy bajba keverje, hanem a biztosítás miatt. “Csak az autót szeretnénk megjavíttatni” – mondta el Butler.

A sofőr végül szombat délután fel is vette vele a kapcsolatot, és jelentkezett a rendőrségen is. Butler közlése szerint a teherautó vezetője észre sem vette, hogy mi történt, mert különben megállt volna segíteni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik