Élet-Stílus

Péniszalakú utakat tettek meg a pilóták a kémrepülővel – főnöküket trollkodták meg

Öt, a New York-i rendőrségnél dolgozó pilóta annyira mérges volt a felügyelőjükre, hogy a 4 millió dollárba – azaz egymilliárd forintba – kerülő kémrepülővel pénisz formájú utakat tettek meg.

James Coen és beosztottjai azon vesztek össze, hogy az egyhajtóműves Cessnával biztonságos-e a nyílt víz felett repülni, ott, ahol kellene a géppel, ugyanis azért vásárolta meg a szövetségi állam. 2017. júliusában a pilóták azt a parancsot kapták, hogy alacsony magasságban repüljenek a víz felett, 40 kilométerre a partoktól, hogy hajókat megvizsgálják, van-e rajtuk radioaktív fegyver.

A pilóták viszont nem tetszésükről beszéltek Coennek, hogy ha az az egy hajtómű valamiért tönkremenne, akkor ők belezuhannának az óceánba:

Nem lenne elég idő arra, hogy azon a magasságon visszaérjenek leszállni. Olyan volt, mint egy öngyilkos küldetés

– mondta a New York Postnak egy forrása, majd hozzátette, hogy az alacsony magasság miatt a radarok és rádiók hatótávolságából is kiestek.

Márciusban aztán Coen még gyakoribb ilyen utakra kérte a pilótákat, akik közül öten tiltakozásul pénisz formájú utakat tettek meg. Mikor a felügyelőt értesítették ezekről az utakról, figyelmeztetésben részesültek, kettő pilótát pedig ki is rúgtak az egységtől.

Egyébként több mint egy tucat pilóta kérdőjelezte meg ezeknek a repülőutaknak a bölcsességét, ami miatt nyolcukat Coen megfosztotta a repülős felszerelésüktől, és hangárakat takaríttatott ki, és a saját kocsiját is lemosatta velük, pedig ezek nem is lenne a feladatuk.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik