Élet-Stílus

A vőlegény nevét tetováltatta rá a banda egy hajléktalan homlokára. Vagy mégsem?

Reagált Jamie Blake, akinek a neve fel lett tetoválva a „hajléktalan” férfi fejére.

Hétfőn írtunk arról, hogy Spanyolországban egy brit legénybúcsús banda rávett körülbelül 32 ezer forintért egy ott élő lengyel hajléktalant, Tomeket, hogy tetováltassa a homlokára a vőlegény nevét, szülővárosát és irányítószámát, vagyis:

Jamie Blake, North Shields, NE28

Az ügyből nagy balhé keveredett, amiről most úgy tűnik, lehet, nem is igaz. Legalábbis az előbb említett vőlegény, Jamie Blake a ChronicleLive-nak most teljesen máshogy mesélte el a történetet. Már előre leszögezi,

ott se voltam akkor. Nagyjából harmincan ittunk egy bárban. Voltak ott még ír haverok is és természetesen Tomek is. Ő nem is hajléktalan, az egyik barátommal él együtt, egy gyárban dolgozik.

Aztán arról beszél, hogy ő ott se volt a tetoválásnál, berúgott, aztán kirúgták a kocsmából, a szalonba se ment el, és ahogy tudja, Tomek nem is kapott pénzt a tetkóért.

De egyéb érdekes dolgot is mesélt Blake. Például, hogy ekkor már nem is vőlegény, mert szakítottak barátnőjével, de úgy döntött, ennek ellenére megtartja a legénybúcsút. A tetkóról nem is tudott, míg nem szóltak neki a haverjai, hogy a közösségi oldalakra és a hírportálok is erről szólnak. Otthonról hívták, a családja is, kérdezték, hogy róla van-e szó.

Ez egy rémálom, lehet, ha hazarepülök, a munkámat is elveszítem.

Úgyhogy lehet kicsit elhamarkodta Karen Cowles, a spanyol város brit vállalkozásait tömörítő szervezet vezetője, aki gyűjtést indított, hogy Tomek homlokáról lekerülhessen a félig elkészített tetoválás

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik