Élet-Stílus

Szereted a Candy Crusht? Akkor ezt imádni fogod!

Olyan játékba futottunk bele, amitől minden zuhatagjátékot kedvelő hobbikertész odáig lesz.

A sztori szerint egy régen látott rokontól örökölsz egy hatalmas, ám igencsak elhanyagolt kertet, amit helyre kell állítanod, hogy ismét teljes pompájában díszeleghessen, ahogy egykor. Austin nevű komornyikod segítségedre lesz a ház körüli teendőkben. Kirakós játékokért pontok gyűjthetők, amiket beváltva haladhatsz a történetben és szép lassan minden titokra fény derül, a kertben pedig elszaporodnak a szebbnél szebb virágok, fák és szökőkutak.

Egyik hátránya, ami egyébként előnyként is felfogható: még nem fordították le magyarra, így csak angolul értők tudják követni a történetet, de nincsenek túlbonyolítva a mondatok, akár még segíti is a nyelvtanulást. Valamint flash playerrel működik, ezt külön engedélyezni kell a böngészőben.

Kedvcsinálónak ide teszünk egy rövid videót, enyhén Sims-es beütéssel. Egyébként a játék grafikája is rendben van:

Ez tehát a Gardenscapes és valóban be tud húzni. Mikor már kezdenéd unni, akkor megjelenik a kapuban egy rejtélyes csomag vagy jön egy újabb event, például a kutyádat kell megtanítanod trükkökre, és máris más pályákon találod magad. Munkaidőben szükség esetén eltereli picit a fókuszt, otthon, borongós időben kikapcsolódást nyújt.

Szóval érdemes megtekinteni, ide kattintva már játszhatsz is, böngészőben fut. (Ha Facebook-fiókkal regisztrálsz, itt is tudnak küldeni az ismerősök plusz életet, egyebeket).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik