Élet-Stílus

Emlékszik a fagyott szempillájú lányra? Most megmutatja, hogy Szibériában a nyár sem túl kellemes

Ha januárban internetezett, biztosan emlékszik Anasztaszia Gruzsdevára. Ő az a 25 éves szibériai lány, aki egyetlen szelfivel mindennél többet mondott a mínusz hatvan fok alatti kegyetlen télről.

Anasztaszia szülővárosában, Jakutszkban elképesztően szélsőséges az időjárás, a téli mínusz hatvan fokokat sokszor plusz negyvenek váltják nyáron. Jelenleg enyhe, esős arrafelé az időjárás, két hete azonban Anasztaszia még harmincöt fok feletti kánikulában kirándulgatott.

A természet szépségeit azonban akkor sem élvezhette túl sokáig. Nyáron ugyanis nem is a hőmérséklettel van probléma Jakutszk környékén, hanem a szúnyogok hatalmas méreteket öltő, májustól szeptemberig tartó inváziójával.

Anastasia Gruzdeva (@anastasiagav) által megosztott bejegyzés, Júl 8., 2018, időpont: 6:44 (PDT időzóna szerint)

„Ezt a fotót néhány másodperc alatt készítettem. Amint kész lett, felpattantam a biciklimre, és elhúztam onnan. Az arcon valójában alig érezni őket, a lábak, a karok és a hát sokkal érzékenyebb területek. Néha elgondolkodom rajta, vajon képesek lennének-e halálra csípni” – mesélte a lány a Siberian Timesnak.

A lap rákérdezett arra is, mit szól Anasztaszia családja a híres szelfikhez.

Időnként elviccelődnek vele, hogy mekkora sztár vagyok, de őszintén szólva nem hiszem, hogy ez bármennyit is változtat majd az életemen.

(Kiemelt kép: Instagram / anastasiagav)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik