Élet-Stílus

Diákjával szexelt a tanárnő, mégis elkerülheti a börtönt

24.hu
24.hu

2018. 07. 17. 14:56

A 23 éves Taylor Boncalt azzal vádolták meg, hogy legalább négy alkalommal lefeküdt egy középiskolai diákjával. A tanárként és edzősegédként dolgozó nő letartóztatásakor azt mondta a rendőröknek, hogy szereti a fiút.

Most mégis elkerülheti a börtönt, miután vállalta, hogy részt vesz egy gyorsított rehabilitációs programban. Ha sikeresen részt vesz benne 2020 júliusáig, akkor felmentik a szexuális bántalmazás vádja alól. Ez lehet az első példa ilyenre.

Ennek ellenére – vagy emellett – nem vállalhat el olyan munkát, ahol gyerekekre kell felügyelnie, tehát sem tanár, sem edző nem lehet többé, valamint nem léphet kapcsolatba a 18 évet még el nem érő fiúval sem.

Még akkor találkoztak először, amikor a nő gyakorlatát végezte a West Hartford-i iskolában. A fiú többször is megkísérelte elkérni Boncal telefonszámát 2017 decemberében, majd végül sikerült is neki, több felnőtt tartalmú üzenetet, képet váltottak egymással.  Az első légyottjuk még decemberben meg is történt a tanárnő otthonában. Majd még háromszor január 11-ével bezárólag.

Másnap a fiú az iskolai atlétikai igazgatójának elmondta, hogy viszonya van Boncallal. Utána behívatta az iskolaigazgató, akinek viszont már először tagadta, mert nem akarta, hogy a nő veszélybe kerüljön miatta. De aztán csak elismerte a viszonyukat.

A márciusi letartóztatásakor Boncal a rendőrségnek azt mondta, hogy szereti a fiút. Sem a fiú, sem annak szülei nem szeretnék, ha elítélnék a tanárnőt.

Kiemelt kép: New Britain Police Department, Facebook, via Daily Mail

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

View of the Cerro Azul, in the Serrania La Lindosa -which had been declared Protected Archaeological Site of Colombia last May- in the Amazonian jungle department of Guaviare, Colombia, on July 2, 2018. 
Both the Serranias of Chiribiquete and La Lindosa had been closed to outsiders for many years during the armed conflict and are now opening up to scientific research.  / AFP PHOTO / Diana Sanchez

Egy lépésre vagyunk az összeomlástól

Kommentek

Pusztazámor, 2012. május 24.
A Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központ lerakójának tetején ürít egy kukásautó. A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. kukásautói szállítják a Budapesten keletkezett szemét egy részét a telepre.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.