Élet-Stílus

Diákjával szexelt a tanárnő, mégis elkerülheti a börtönt

A 23 éves Taylor Boncalt azzal vádolták meg, hogy legalább négy alkalommal lefeküdt egy középiskolai diákjával. A tanárként és edzősegédként dolgozó nő letartóztatásakor azt mondta a rendőröknek, hogy szereti a fiút.

Most mégis elkerülheti a börtönt, miután vállalta, hogy részt vesz egy gyorsított rehabilitációs programban. Ha sikeresen részt vesz benne 2020 júliusáig, akkor felmentik a szexuális bántalmazás vádja alól. Ez lehet az első példa ilyenre.

Ennek ellenére – vagy emellett – nem vállalhat el olyan munkát, ahol gyerekekre kell felügyelnie, tehát sem tanár, sem edző nem lehet többé, valamint nem léphet kapcsolatba a 18 évet még el nem érő fiúval sem.

Még akkor találkoztak először, amikor a nő gyakorlatát végezte a West Hartford-i iskolában. A fiú többször is megkísérelte elkérni Boncal telefonszámát 2017 decemberében, majd végül sikerült is neki, több felnőtt tartalmú üzenetet, képet váltottak egymással.  Az első légyottjuk még decemberben meg is történt a tanárnő otthonában. Majd még háromszor január 11-ével bezárólag.

Másnap a fiú az iskolai atlétikai igazgatójának elmondta, hogy viszonya van Boncallal. Utána behívatta az iskolaigazgató, akinek viszont már először tagadta, mert nem akarta, hogy a nő veszélybe kerüljön miatta. De aztán csak elismerte a viszonyukat.

A márciusi letartóztatásakor Boncal a rendőrségnek azt mondta, hogy szereti a fiút. Sem a fiú, sem annak szülei nem szeretnék, ha elítélnék a tanárnőt.

Kiemelt kép: New Britain Police Department, Facebook, via Daily Mail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik