Élet-Stílus

Ennek a férfinek a légútja bánta az orális szexet, kórházba kellett feküdnie

Amikor bement a kórházbak, csak annyit mondott az orvosoknak Fredy Alanis, hogy megsérült a torka, főleg azért mondott csak ennyit, mert az anyukája kísérte el.

A valóság azonban ennél „kicsit” vadabb, később el is mondta a doktoroknak, hogy akkor sérült meg, amikor orálisan kényeztette a szeretőjét. Alanis a Twitter-oldalára egy, a kórházban készült kép mellé azt írta:

Elnézést a rossz szögért, csak emlékezzetek, mikor leszoptam egy Hulk-méretű faszt és a sürgősségin kötöttem ki. LMFAO, sose felejtem el.

Arról is büszkén számolt be Alanis, hogy a párjának 25 centis a pénisze, de a baleset ellenére a csúcsra tudta juttatni (még mielőtt elindult volna a kórházba), hogy ott megállapítsák, elszakad a légútja.

Végül három napot kellett bent töltenie a kórházban, ahol az orvos elmondta neki, hogy hasonló, orális kényeztetés közben elszenvedett sérülés nagyon ritka, egy a több millióból, talán százmilliókból.

A Metro arról is beszámolt, hogy valószínűleg többet nem fog ilyen történni, mert az – egyébként az egészségügyben dolgozó – szerető, megígérte, hogy jobban oda fog figyelni erre a későbbiekben.

Kiemelt kép: Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik