Élet-Stílus

Rájuk szállt a fél internet, de az akrobatapár nem bánta meg a túl merész nyaralási fotót

A karibi Saint Martin szigetén nyaralt egy ukrán akrobatapár, Oleg Kolisnichenko és Yuliia Nos. A 36 éves férfi és a 25 éves nő hajmeresztő fotókat készítettek, amiket aztán feltöltöttek az Instagramra. Bár rengetegen támadják őket a meggondolatlanságukért, ők azt mondják, egy percig sem bántak meg semmit – írja a brit Metro.

A kis Saint Martin többek arról híres, hogy Maho Beach nevű strandja a repülőtér közvetlen szomszédságában van, ezért a landoló gépek nagyon alacsonyan, csak méterekkel a fürdőzők feje felett húznak el.

Kolisnichenko és Nos egy olyan pillanatot használtak ki, amikor egy tehergép szállt le éppen. A nő fél kézen állt a férfi fején, a fotókon úgy tűnik, mintha a lábai csak centikre lennének a repülő kiengedett kerekeitől. A pár büszkén osztotta meg a mutatványról készült fotókat, ám rengetegen támadták őket a merészségükért. Vannak, akik attól tartanak, hogy az ilyen őrült emberek miatt fogják lezárni a partot hatóságok. Mások szerint, az exhibicionista pár felelőtlenül mások életét is kockáztatta.

Oleg Kolisnichenko (@dante_7013__kennith) által megosztott bejegyzés, Jún 18., 2018, időpont: 5:21 (PDT időzóna szerint)

Az akrobaták azonban nem bántak meg semmit, szerintük a fotók koránt sem annyira veszélyes helyzetben készültek, mint látszik. Elmagyarázták, hogy a képet a barátjuk, Maxim Zarko fotós, a homokon hasalva készítette, és csak a látószög miatt tűnik úgy, hogy a repülő ennyire közel volt Yuliia lábához. Elárulták, három órán át, több landoló géppel próbálkoztak, mire sikerült elkészíteniük a tökéletes fotót.

Vannak ugyanakkor, akik megjegyzik, a Maho Beachen akkor sem biztonságos az efféle mutatványokhoz. Tavaly nyáron például meghalt egy 57 éves nő, amikor a figyelmeztető tábla ellenére, a reptér kerítésénél állva nézett egy landoló gépet, és földhöz vágta a lökéshullám.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik