Élet-Stílus

Megölte egy indiai apa a lányát, mert egy fiúval beszélt telefonon

Megölte egy apa a lányát az indiai Thotaravulapadu faluban, szombaton reggel, miután észrevette, hogy a lány egy fiúval beszélget telefonon – írja az India Today.

Az elhunyt T. Chandrika gyógyszerészhallgató volt egy magánfőiskolán. Az egyik évfolyamtársával egymásba szerettek, össze akartak házasodni. A lány ezt akkor jelentette be gazdálkodó szüleinek, amikor csütörtökön hazatért a falujába, hogy a családjával ünnepelje meg a születésnapját.

A szülőket felháborította lányuk bejelentése. Nem egyeztek bele a tervezett házasságba, azt mondták, az szégyent hozna a családjukra. Megtiltották a lánynak, hogy még egyszer szóba álljon a szerelmével.

Szombaton reggel az apa észrevette, hogy a lánya telefonon beszélget valakivel. Rögtön rájött, hogy a fiú van a vonal túlsó végén, akitől eltiltotta. Először kitépte a lány kezéből a telefont, és a falhoz vágta, majd olyan erősen ütötte fejbe a lányát egy balta nyelével, hogy az a helyszínen belehalt a sérülésbe.

A rendőrség letartóztatta az apát, és gyilkosság gyanújával nyomozást indított. A vizsgálat a lány anyjának kihallgatásával kezdődött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik