Élet-Stílus

Élete ajándékát kapta bátorságáért az agydaganattal küzdő kisfiú

Bátorságáért megkapta a futball-világbajnoki trófea másolatát az ötéves Ben Williams. Az angol kisfiú agydaganattal küzd, amikor hat héttel ezelőtt megkezdődtek a kezelései, annyira le volt gyengülve, hogy járni, és beszélni sem tudott – írja a Sky News.

Mivel Ben rajong a fociért, az orvosai, és a nővérek vb-tematikájú ünnepséget szerveztek neki, július 5-én, csütörtökön, az utolsó kezelési napon, a birminghami kórházban. Az eseményről Liam Herbert, gyermek-radiológus készített videót, amit aztán feltöltött a Twittere.

Ben számára nem a buli, vagy a trófea volt a legnagyobb ajándék, hanem az, hogy az angol válogatott csapatkapitánya, Harry Kane személyes üzenetet küldött neki.

„Szia Ben, láttam a videódat, és igazi inspirációnak tartalak. Harcolj tovább, és mi mindent megteszünk szombaton, hogy a mosolyt ott tartsuk az arcodon.”

Kane állta a szavát, hiszen Anglia szombaton délután két góllal legyőzte Svédországot a világbajnokság negyeddöntőjében, így szerdán este a döntőbe jutásért játszhat majd Horvátország ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik