Élet-Stílus

Mindig csak orálisan tudom kielégíteni

A nemi szervek össze nem illése rendszeresen felmerülő gond a pároknál, pedig minden csak azon múlik, megtalálják-e azokat a szexpózokat, amikben jól tudnak együttműködni. Ha neked is van kérdésed a szexualitással kapcsolatban, írd meg a timea.sereg@24.hu címre, és szexuálterapeuta szakértőnk válaszol rá.

Ez az első kapcsolatom, a barátom 22, én 19 éves vagyok. Lassan egy éve együtt vagyunk, de ez alatt az egy év alatt összesen két alkalommal ment el szex közben, ezen kívül mindig csak orálisan tudom kielégíteni. Beszéltünk erről, hogy miért lehet, azt mondta, túl tág vagyok, de sokszor elmondja, hogy nem velem van a baj, az óvszer zavarja. Az is előfordul, hogy lelankad az óvszer miatt, de nem sűrűn. Ezt a gondot leszámítva tökéletes a kapcsolatunk, odáig vagyunk egymásért, és a szexet is élvezzük, csak korlátokkal. Mit tehetnék, hogy jól menjen a szex? Lehet, hogy tényleg túl tág vagyok neki?

A levelet Klára nevű olvasónk küldte. Hogy röviden válaszoljak a kérdésre, sok-sok előjáték, gyakorlás, szexpózok váltogatása segíthet az össze nem illés problémakörén.

Nincs olyan, hogy túl tág

Az orgazmust nem lehet kierőszakolni, de az sem jó, ha tétlenül várjuk a csodát. Olvasónk igen fiatal, ez az első kapcsolata, amiben viszont őszintén tudnak egymással beszélni a szexről. Csakhogy nem kell mindent megbeszélni, például azt, hogy a fiú túl tágnak érzi a lányt, ez ugyanis akár egy életen át végigkísérheti olvasónkat szinte megbélyegzésként. A lány láthatóan nagyon szeretne megfelelni a fiúnak, mintha saját magát hibáztatná, amiért a fiú szex közben, behatolással nem tud elélvezni.

Az óvszer mindenképpen nehezíti a szerelmeskedést, nincs olyan férfi a világon, akinek ez kényelmes lenne. Megfelelő védekezéssel, egymásra figyelve áthidalható a gond. A másik, ami felmerül mint probléma, a nemi szervek össze nem illése. A Kámaszútra a maga nyelvezetén megírja, hogy hogyan lehet például egy tágabb nővel jól szerelmeskedni, és ezt bátran ajánlatos kipróbálni ma is.

Mit csináljak, ha túl nagy vagy túl kicsi a pasim farka?
Nem egyszerű problémák ezek, a jó hír az, hogy van megoldás.

A hüvely szorítása másmilyen a különböző szexpózokban.

Így ha valóban az a helyzet, hogy a lány meg sem érzi, ha beléhatolt a fiú, célszerű lenne végiggyakorlni egymáson az összes hátsó szexpózt. Például a kiskiflil, nagykifli alvópózban, ha a fiú lejjebb csúszva beléhatol a lányba, máris kevésbé fogja érezni, hogy tág lenne  odalent. Ahhoz, hogy elfelejtsék a gondokat, és ne izguljanak azon mindketten, hogy megfeleljenek egymásnak, azt javaslom, hogy játékos formában minél többször az előjátékot részesítsék előnyben. Mivel a fiú csak orálisan élvezi a szexet, javasolt azt egy picit elfelejteni, és bármilyen más módon simogassák, csókolják egymást, erőlködés nélkül.

A csókolózást megállás nélkül javaslom, akár egy kihívással is játszva: melyikük képes tovább bírni, hogy ne teperje le a másikat 60 percnyi csókolózással, úgy, hogy nyak alatti területet csak kézzel szabad érinteni, de a nemi szerveket tilos? Ez is lehet egy kellemes élmény, a válasz tehát az olvasó kérdésére az, hogy minél játékosabban, minél kevesebbet foglalkozva a problémákkal, nem görcsölve a szexen kísérletezzék ki egymáson azt, hogy többféle pózban, többféle helyzetben is képesek legyenek megélni az orgazmust.

Ez meg micsoda?

A 24.hu blogjában szakembernek teheted fel a kérdéseidet azokról a témákról, amikről nem szívesen beszélsz másokkal, legfeljebb netes fórumokon, Facebook-csoportokban próbálsz kutakodni a válaszok után. A tanácsokat, segítséget kérő leveleket a timea.sereg@24.hu email címre vagy a szakértő weboldalán, az stterapia.hu oldalon üzenetben küldheted el, a válaszokat pedig itt, a 24.hu-n közöljük. A feladók névtelenségét természetesen garantáljuk.

Szexuálterapeuta szerzőnk korábbi cikkeit ide kattintva olvashatod el.

Kiemelt kép: 24.hu/Besenyei Violetta

Ajánlott videó

Olvasói sztorik