Élet-Stílus

Kitört a háború egy zamárdi szálloda és két influenszer srác között

Érdekeset posztolt az egyik hazai szálloda, a Hotel Wellamarin: Instagram-sztorikat és -fotókat töltött fel egy montázsban, amin a hotelben nyaraló Szabó Kristóf nevű srác egyszerű nyaralós fotói mellett barátja, a középső ujját mutató Török Ábel posztja látható – utóbbit a hotel nem hagyta szó nélkül.

Kedves Kristóf és Ábel! Nagyon köszönjük Nektek az ingyen marketinget és örülünk, hogy Instagram fotóitok tanúsága szerint jól éreztétek magatokat szállodánkban. Visszavárunk Titeket szeretettel, de sajnos a hotelben való tartózkodás, ahogyan egy fesztiválra való belépés sem ingyenes, függetlenül attól, hogy mennyit költötök a helyszínen

– írják a posztba, amiben arra reagálnak, hogy Török szerint „hiába fizettek több százezer forintot”, nem engedték fel négy barátjukat egy órára. A bejegyzés itt nem ér véget.

Ha 4 főre történik a szállásfoglalás, akkor +2 főt nem tudunk ingyen fogadni, ahogy valószínűleg a Ti “influencer” kampányaitokban való szereplés sem ingyenes. Tesszük mindezt azért, hogy szállóvendégeink értékeit megvédjük, valamint a szállodabeli zsúfoltságot elkerüljük. Természetesen a szálloda mindenki számára nyitott részeiben – így éttermünkben és kávézónkban – szeretettel várjuk a nem szállóvendég barátaitokat is

– folytatják, majd hozzáteszik: köszönik az elérést, amit az Instagram-sztorikon történő megjelöléssel nekik generáltak.

Ami egyébként nem feltétlen pozitív.

Szabó ugyanis feltöltött egy most már elérhetetlen sztorit is (aki megnézné, a Facebook-poszt alatti kommentben megtalálja), amiben Török társaságában arra buzdítja követőit, hogy menjenek a Hotel Wellamarin Instagramján lévő utolsó poszthoz és írják meg kommentbe, hogy nem elégedettek a szolgáltatással.

Az egyelőre homály, hogy ezzel mi a céljuk, mindenesetre a poszt alatt már 1500 komment található, tehát a követők vakon követik Szabó kéréseit.

Kedves Kristóf és Ábel!Nagyon köszönjük Nektek az ingyen marketinget és örülünk, hogy Instagram fotóitok tanúsága…

Közzétette: Hotel Wellamarin**** – 2018. július 7., szombat

A Facebook-poszt alatt egyébként két táborra szakadtak az önjelölt jogászok:

  • egy részük a szállodát kéri számon, hogy miért posztolta Szabó és Török (egyébként nyilvánosra állított) posztjait;
  • a másik csapat pedig „hírnévrontás” miatt venné elő Szabót és barátját.

A többi kommentelő a szállodát dicséri és hozzáteszik: nem örülnének, ha minden vendég plusz négy fővel mászkálhatna a hotelben.

HotelWellamarin (@hotelwellamarin) által megosztott bejegyzés, Júl 3., 2018, időpont: 11:00 (PDT időzóna szerint)

Megkerestük Szabó Kristófot, Török Ábelt és a szállodát is a teljes képért, amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

Frissítés

Szabó Kristóf válaszolt a megkeresésünkre Instagramon, így kiderült, hogy a történet azóta szintet lépett. Azt írta,

a szálloda pár szolgáltatásával tényleg nem vagyunk megelégedve. Miután észrevettük, hogy mekkora port kavarnak a posztok és a szállodát milyen rossz színben tüntetik fel, úgy döntöttünk Ábellel, hogy minden posztot leszedünk, majd megpróbáltuk felvenni a kapcsolatot a szálloda vezetőségével több módon is. Viszont ők erre nem biztosítottak lehetőséget, ezért jelenleg itt ülünk és várjuk, hogy az általunk megadott telefonszámon felvegyék a kapcsolatot velünk. Négyszemközt szerettük volna tisztázni a helyzetet, és még most is szeretnénk, de egyelőre semmilyen megkeresést nem mutat a szálloda.

Kiemelt kép: Instagram/Szabó Kristóf, montázs: Facebook/Hotel Wellamarin

Ajánlott videó

Olvasói sztorik