Élet-Stílus

Interneten közvetített szerelem szövődött a repülőgépes helycsere után

Végig követhették a love storyt.

Az utóbbi idők legnépszerűbb és legviccesebb internetes tartalomszolgáltatását köszönhetjük egy Rosey Blair nevű nőnek, aki végig közvetített egy repülőutat a Twitteren.

Pontosabban nem is az utazást, hanem az előttük ülő párral történteket. De kezdjük az elején.

Rosey nem a párja mellé került volna a repülőn, ezért megkértek egy srácot, hogy cseréljen velük helyet. Így az ismeretlen – és jóképű – fiatalember egy – meglehetősen csinos – nő mellé ült le.

Rosey Blair és barátja kiposztolták ezt a Twitterre, azzal a megjegyzéssel, hogy hátha így egy szerelmet lobbantanak lángra.

És ami az egészben a legjobb: nem kizárt, hogy tényleg ez történt.

Rosey-ék az egész úton képekkel és videókkal közvetítették ismerőseiknek a Twitteren, hogy az eléjük került férfi és nő mit csinálnak.

Lefotózták, hogy összeért a könyökük:

twitter.com/roseybeeme

És aztán (az ismerősök kommentjei közepette) beszámoltak arról is, hogy a két ismeretlen követni kezdte egymást az Instagramon; az út végén pedig együtt sétáltak a reptéren.

twitter.com/roseybeeme

Rosey és a srác, akivel helyet cserélt – időközben kiderült, hogy Euan Holden, egykori profi focista – azóta már nyilatkoztak több lapnak és egy reggeli tévéműsorba is meghívták őket, ahol Euan elmondta, valószínűleg még találkozik a (nevét nem vállaló) lánnyal.

 

(via Today; kiemelt kép: Twitter)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik