Élet-Stílus

A dögös legjobb barátnője segítségével akarta kideríteni, hűséges-e a pasija

Egy féltékeny lány, Ashley ki akarta deríteni, hogy hűséges-e a barátja, ezért a legjobb barátnőjét megkérte, hogy próbálja meg elcsábítani. Persze, hogyan máshogy, ha nem egy ilyen videókra szakosodott YouTube-csatornán?!

Még mielőtt megmutatták volna Ashley-nek, hogy milyen volt a találkozó, a lány azt is elmondta, hogy azért pont a legjobb barátnőjét kérte meg erre, mert

ő nem egy olyan lány, akivel szívesen egy szobában hagynád a barátodat.

Másrészt a fiú már viccelődött is korábban azzal, hogy

milyen lenne egy hármas szex köztük.

Aztán megmutatták a rejtett kamerás felvételt a lánynak, hogy barátja Bart és barátnője, Alex mire jutott egymással. Alex elkezdett rendesen flörtölni, mutogatta a testét, aranyosnak nevezte a fiút, nagyon kihívó volt vele.

Egészen addig jutottak, hogy telefonszámot cseréltek, és a fiú megígérte, este felkeresi a lányt, hogy a Mario Tennisszel játsszanak, sőt, még azt is, hogy visz magával pizsamát, hátha hosszúra sikeredik a szórakozás. Bartot Alex arra is megkérte, hogy ne beszéljen a barátnőjének minderről, amit szintén megfogadott a fiú.

Eddigre már Bart is igen bátor lett, megkérte a lányt, mutassa meg a testét, Alex pedig körbe is fordult, majd a srác még meg is emelte a lányt. Aztán, hogy este találkoznak, el is váltak útjaik.

Ashley ezt látva kikelt magából, arról beszélt, hogy Bart neki csak annyit mondott, hogy találkozott Alexszel, de csak köszöntek egymásnak. Szerinte már az is megcsalás, ha ilyeneket tervez a pasija, meg ki tudja, mit csinál akkor más lányokkal, úgyhogy szakít is vele.

Kiemelt kép: YouTube, via Daily Mail

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik