Élet-Stílus

Életfenntartó gépekre kapcsolták a fiát, erre a főnöke kirúgta

Egy anya kiposztolta (volt) főnökével való üzenetváltását a közösségi oldalára. Crystal Reynolds Fisher arról ír benne a felettesének, hogy nem tud dolgozni menni, mert a fiát életfenntartó gépekre kellett kapcsolni. A fiúnak 40 fok fölött van a láza, és még mindig nem tudni, hogy mi okozza.

Azt is írta, hogy amint javul a fiú állapota, természetesen azonnal megy is vissza dolgozni. Amit viszont válaszként kapott a főnökétől – akit csak Dawnnak neveznek –, arra valószínűleg nem számított.

Nem így működnek a dolgok, úgyhogy ezt úgy veszem, hogy kilépsz

– írta vissza Dawn. Fisher erre visszakérdezett, hogy

jó, de akkor hogy működik, ha a gyerekem életfenntartó gépekre van kapcsolva? Sose mondtam, hogy kilépek, szóval ez azt jelenti, hogy kirúgsz?

Mire jött is a válasz:

Ha nem jössz, az azt jelenti, hogy kiléptél.

Ezután még több üzenetet váltottak, többek között Dawnnak sikerül azt is megjegyeznie, hogy „nem tolerálja a drámát”, és hogy továbbra is azt gondolja, ha nem megy dolgozni, az számára azt jelenti, hogy Fisher kilép a munkahelyéről.

Az ügy eljutott a munkahelyük, a Folk Oil vezetőségéhez is, akik a Facebookra kitett közleményükben azt írták, hogy rosszul lett kezelve ez a helyzet, ami miatt elnézést kérnek. Azt is hozzátették, hogy a menedzser többé nem dolgozik náluk, és Fishernek természetesen megadják azt az időt, amire szükség van ebben a nehéz időszakban.

So my son is on life support and I tell my boss 48 hours before I am to work again that I will not be able to work until my son is off life support and this is what she tells me!

Közzétette: Crystal Reynolds Fisher – 2018. június 30., szombat

Kiemelt kép: Facebook, via CBS News

Ajánlott videó

Olvasói sztorik