Élet-Stílus

ByeAlex: Skizofrén alkat vagyok

Az X-Faktor mentorának két formációja is van, amelyek nagyon eltérnek egymástól stílusban. Ez persze nem véletlen. ByeAlex minden személyiségét ki akarja elégíteni a zenében. Azt sem bánja, hogy odamondósabb oldalával támadási felületet ad a kommentelőknek.

ByeAlex: Aki kritizál, azt örömmel küldöm el a picsába
A zenészt nem érdekli, hogy káromkodásával nem mutat jó példát fiatal rajongóinak.

Az új dalunk nem különösebb pofátlan, mégis elindult az utálkozás. A Majkával közös dalunk óta támadnak az emberek, ami azért lehet, mert a magyar emberek nem elég lazák és oldottak. Túl komolyan vesznek mindent. A Senkise formáció pedig pont arról szól, hogy nem komolykodunk, fontos, hogy jól szóljon a dal, igényes legyen, de a laza életérzést szeretnénk átadni. Egyébként ott a másik formációm, a ByeAlex és a Slepp, a velük készített daloknak komolyabb a mondanivalójuk. Skizofrén alkat vagyok, több személyiségű ember, nem fogom visszafogni azért magamat, mert mások ezt várnák

– mondta a Blikknek ByeAlex, aki a magyar közönségről is elmondta a véleményét.

Szerintem a magyar közönség nagyon sok esetben nem érett meg arra, hogy elengedje magát, és itt most nem a fesztiválozó fiatalokra gondolok. Felháborodás van, ha egy dal a szexről szól, pedig minden harmadik gondolatunk a szex.

ByeAlex már megint a szexről énekel, de most píszí
Vagyis bekapcsolta a roksztármódot, hazaviszi a lányokat, de reggel lelép. Ezt már nem támogatta az NKA, most mibe fognak belekötni a kommentelők?

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik