Élet-Stílus

Aggasztóan keveset maszturbálunk együtt

Amikor két ember egymás mellett, egymást csókolva simogatja saját magát, átlépnek egy olyan tabut, ami garantáltan izgalmasabbá teszi a hálószobai élményeket. A kölcsönös önkielégítésnek csak előnye van, bátran próbálkozhat vele az is, aki igen félénk.

A kölcsönös önkielégítés nem más, mint amikor két ember közösen, egymás mellett, egy időben önmagát stimulálja. A szexuális életnek ez a fajtája méltánytalanul elhanyagolt, pedig izgalmas, különleges élmény, pláne azoknak, akiket a látvány is lenyűgöz szex közben. Az, ahogyan a szeretett, vonzó partner önmagát simogatja, izgatja, ahogyan sóhajtozik, ahogyan gyönyört él meg a saját kezétől, páratlan látvány, és nem utolsósorban elveszi a teljesítménykényszert a szexből.

Csak előnye van

A közösen megélt különleges élmény előnye, hogy elveszi azt az élét a szexnek, amivel sok férfi küszködik szeretkezés közben: aggódnak, elég jók-e a nőnek, hogy képesek-e tovább bírni, mint szeretnék, hogy vajon milyen hamar következik be a magömlés. A szorongató gondolatok abban a pillanatban eltűnnek, ahogy a kölcsönösen, együtt megélt önkielégítés elkezdődik, hiszen a látvány mellett mondhatni a gyönyört is készen kapják.

Nem kell aggódni, hogy a partnert vajon a megfelő módon elégítjük-e ki, pihenhetünk, és élvezhetjük az örömteli látványt.

Fotó: Thinkstock

A szimultán maszturbálás abban is segíthet, hogy mindkét partner kényelmesebben érezze magát a saját testében, és jobban elfogadja önmagát olyannak, amilyen. Akár férfiakról, akár nőkről legyen szó, sokan nem tartják magukat elég vonzónak, és feszengenek szex közben: behúzzák a hasukat, hogy csinosabbnak látszódjanak, a fiúk pedig a méreteik miatt aggodalmaskodnak. Azok, akiknek jó a kapcsolatuk a saját testükkel, magabiztosabbak lesznek az ágyban is.

A szerelmeskedést mindenkivel külön meg kell tanulnunk, hiszen nincs két egyforma ember a világon. Amikor két ember egymást nézve önkielégít egymás mellett, akkor tulajdonképpen elleshetik egymástól, milyen módon trenírozták az évek alatt a saját testüket az orgazmusra. A gyönyör megélése szórakoztató úgy is, ha a saját kezünkkel történik, ráadásul ha közben csókolózunk a partnerrel, és olykor simogatjuk egymást, érezzük a másik testének melegét, jóval izgalmasabb maszturbálást élhetünk meg, mintha egyedül csinálnánk a másik nélkül.

Megtaníthatjuk egymásnak a közös önkielégítéssel, hogyan esik jól a stimulálás, gyorsan, lassan, erősen vagy gyengédebb mozdulatokkal.

Az orgazmus elérésében is sokat segíthet a szexuális játék, sok-sok nőnek partnerrel nehezen megy a tetőpont megélése, de egyedül, maguknak könnyedén. Lehetséges, hogy ez lehet az egyetlen módja annak, hogy partnerhelyzetben orgazmust éljenek meg, és ez nem szégyen, hanem egy rendkívül jó lehetőség.

A számtalan felsorolt előnyhöz már csak azt a lényeges információt kell tudni, hogyan is kezdjük el a játékot úgy, hogy ne érezze azt a másik, hogy feleslegesen van jelen. Az önkielégítés sokszor tabu a kapcsolatokban, holott a legtöbb ember szinte kamaszkorától fogva élete végéig önkielégít, akár házasságban és családban él, akár nem. Pedig semmi baj nincs a maszturbálással, nem kell szégyellni, egészséges, biztonságos módja a szexuális tevékenységnek. Pontosan a tabu mivolta miatt élvezetes együtt, egymás mellett csinálni, hiszen olyasmit teszünk ilyenkor, ami kicsit vadabb, amiről nem igazán beszélünk egymás közt.

Fotó: Thinkstock

Hogyan kezdjük el?

A Szeretnéd nézni, mit csinálok magammal, amikor rád gondolok? például egy hatékony felvezetés, de az Akarod nézni, hogyan izgatom magam? is megfelelő kérdés lehet. A kezdéshez a közös csókolózás, lassú vetkőztetés javasolt, akár fekve, akár ülve, akár állva kezdődik el, a simogatások, csókok segítenek átlendülni a pillanatnyi zavaron. Ha a két ember esetleg este vagy a nyaraláson a hotelben beleszalad egy pornófilmbe, véletlenül vagy direkt, akkor is elkezdődhet a kölcsönös maszturbálás: ez szinte garancia arra, hogy elűzzük a megszokott rutint a hálószobából.

Ha már belelendültünk, és a kezdeti nevetgélés, kuncogás helyett közeledünk az izgalmi állapothoz, akkor azzal is játszadozhatunk, hogy megkérjük a partnert, vegye át egy percre a stimulálást, ezt lehet szóban és anélkül is, elég ha például megfogjuk a kezét és rátesszük oda, ahol szeretnénk, hogy simogasson, izgasson.

Vannak igazán félénk emberek is, akik bár fantáziában benne vannak ilyen játékokban, de megélni nem igazán merik, félnek a másik reakciójától. A kölcsönös maszturbálás ötlete garantáltan tetszeni fog a partnernek, ha pedig az okoz gondot, hogy félnek, hogyan néznek ki közben, hogy hülye fejet vágnak-e, hogy elég csinosak-e, akkor bátran rendezzék át a szoba világítását.

Kiemelt kép:Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik