Élet-Stílus

Vett egy kutyát, hónapok múlva már gyanús lett neki, hogy talán mégsem egy ebet vásárolt

De legalább nem egy medve lett belőle.

Tavaly novemberben egy kínai férfi Shenyang város egyik piacán meglátott egy cuki kis kutyakölyköt, és azonnal beleszeretett. Azt gondolta, egy  pomerániai törpe spitzet lát, és gyorsan alkudozni is kezdett rá. Az eladó eleinte ezer jüant kért a „kutyusért”, de végül 300 jüanért odaadta a Tao nevű férfinak – írta a Shanghaiist

Tao büszkén vitte haza magával az állatot, de hamar feltűnt neki, hogy mintha valami nem stimmelne a kutyussal. Például gyanús volt, hogy az eb soha nem ugat. Aztán ahogy a kölyök nőni kezdett, teljesen egyértelművé vált, hogy nem egy kutyára költötte el a pénzét. Kiderült, hogy egy mosómedvét sóztak rá.

Mivel lakóhelyén nem engedélyezték, hogy a mosómedvét háziállatként magánál tartsa, Tao végül átadta a vadállatot az erdészeti szolgálatnak, ami végül szabadon engedte a mosómedvét a vadonban.

Tao végül egy dologban kereshet vigaszt. Legalább nem egy medvét adtak el neki, mint egy különleges ebet. Erre ugyanis már volt példa Kínában.

Két évig nem tűnt fel a családnak, hogy nem kutyát nevelnek a házukban
Szu Jun két éve vásárolt a családjának egy kölyökkutyát, először csak azon lepődött meg, hogy mennyit eszik. Egy doboz gyümölcsöt és két vödör tésztát

Kiemelt fotó: PearVideo

Ajánlott videó

Olvasói sztorik