Élet-Stílus

Itt az új bikinitrend, aminek a férfiak biztos örülni fognak

Az ausztrál fürdőruhamárka, a Cantik egy képet posztolt az Instagram-oldalára, amelyen egy modell „fejjel lefelé” hordja a bikinijét, és azt kérdezték a követőiktől, hogy ők elég bátrak lennének egy hasonló viselthez.

https://www.instagram.com/p/Bki0AujHimm/?taken-by=cantikswimwear

A hagyományos háromszög bikinihez képest itt az a különbség, hogy fentről lefelé szélesedik ki a dekoltázs, a korábbiaknál jóval nagyobb rálátást engedve a mell alsó részére. Ehhez új fürdőruhát se kell venni. Az ötlet a Daily Mail cikke szerint az olasz modelltől, Valentina Fradegradától származik, és nem kell mást tenni, mint hogy a pántokat a mell tetején össze kell kötni.

https://www.instagram.com/p/Bim51JEHGC0/?taken-by=valentinafradegrada

Ugyanakkor „balesetveszélyes”, hiszen nem tartja más ott, csak a mellek, egy közepes hullám, és el is búcsúzhatunk a ruhánktól.

A trend elindulása óta már sokan posztoltak a fejjel lefelé bikiniről képet, mások viszont kritizálják. Valaki arról ír, hogy az ő mellén sose állna meg így a melltartórész, míg más pedig azt:

Talán a leghülyébb dolog, amit valaha láttam, teljesen nevetséges.

https://www.instagram.com/p/BkNav_fBct1/?taken-by=taylor_mega

Valentina Fradegrada, miután elindult egyfajta trend ebből a viseletből, el is indított egy külön Instagram-oldalt ennek szentelve, az Upside Down bikinit.

https://www.instagram.com/p/Bgu1rxRlZ9-/?taken-by=valeria.rey

Kiemelt kép: Instagram/Upside Down bikini

Ajánlott videó

Olvasói sztorik