Élet-Stílus

Lelőtte az anya a férfit, aki átutazott a fél világon, hogy a 14 éves lányával találkozzon

Az életéért küzd egy virginiai kórház intenzív osztályán a 25 éves, új-zélandi Troy George Skinner, miután lelőtte annak a 14 éves lánynak az anyja, akivel egy internetes csevegőn ismerkedett meg, és akinek a kedvéért átutazta a fél világot – írja a Daily Mail.

Skinner a Discord nevű, a videojátékosok körében népszerű csevegőportálon ismerkedett meg a kamaszlánnyal. Aztán amikor a lány közölte vele, hogy nem szeretne vele többé kapcsolatban maradni, a férfi fogta magát, Új-Zélandon repülőre szállt, aztán ausztráliai Melbourne, majd Los Angeles érintésével Washington D. C.-be repült, ahonnan busszal utazott tovább a virginiai Richmond felé, majd onnan Goochland-be, ahol a lány él a családjával.

Pénteken délután az anya otthon volt a két lányával, amikor Skinner megjelent a házuk előtt. A férfi azt mondta, 50 kilométert utazott autóstoppal, hogy láthassa a lányt, és segítségre szorul. Az anya közölte, hogy a lánya nem akar beszélni Skinnerel, ezért az lesz a legjobb, ha a férfi elmegy. Skinner azonban nem tágított, felvett egy díszkövet az udvarról, és azzal kezdett el dörömbölni az ajtón.

A nő felhívta férjét, aki azt mondta neki, azonnal keresse meg a fegyverét. A nő így is tett, aztán kétszer rálőtt Skinnerre, amikor a férfi a díszkővel betörte a bejárati ajtó üvegét. Csak az egyik lövedék találta el férfit, az viszont a nyakába fúródott, és életveszélyesen megsebesítette.

A helyi sheriff később azt nyilatkozta, hogy Skinnernél kés, és ragasztószalag volt, úgyhogy feltehetően készült valamire. Skinnernek minden esélye megvan a felépülésre. Az ügyben az FBI vette át a nyomozást.

(Kiemelt képünkön Troy George Skinner, fotó: Goochland County Sheriff)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik