Élet-Stílus

Cicciolina szex segítségével kémkedett a pártállamnak

Cicciolina (Cicciolina)
Cicciolina (Cicciolina)

Cicciolina a Channel 4 Discovery Italia című olasz tévéműsorában mesélt részletesen arról, hogy huszonévesen Katicabogár fedőnéven a titkosszolgálat kémjeként tevékenykedett – tudhattuk meg a Blikk magazintól.

Cicciolinától megvonták az egyetlen biztos jövedelmét
Adósság miatt zárolták az életjáradékát.

A magazin szemléjéből kiderül az is, hogy a felnőttfilmes színésznőt akkor szervezték be, amikor a Duna Intercontinental szobalányaként dolgozott, így a külföldi vendégek közelébe tudott férkőzni.

A szállodai munkám alatt kerestek meg a rendőrök, hogy akarok-e több pénzt keresni. Persze, hogy akartam, így arra kértek, hogy amikor külföldieknek szolgálok fel, akkor barátkozzak velük, és derítsem ki, miért jöttek Magyarországra. Ám egy idő után egyre veszélyesebbnek éreztem a dolgot, észrevettem, hogy figyelnek és követnek, attól féltem, hogy megölnek

– mesélte a műsorban Cicciolina, aki azt is elárulta, szexszel szolgálta a pártállamot: szexuális praktikákkal vette rá a célszemélyeket, hogy meséljék el titkaikat.

Itt ismerkedett meg amúgy későbbi férjével, Salvatore Martinivel, akinek a segítségével végül a vasfüggönyön túlra, Olaszországba kerülhetett.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik