Élet-Stílus

Paul McCartney után még mindig sírnak a nők

Ha van műsor, amit a világon mindenki szeret nézni attól függetlenül, hogy ki az aktuális vendég benne, az egyértelműen James Corden Carpool Karaoke-ja. Pláne akkor, ha az aktuális vendég közel hatvan éve a világ egyik legnagyobb szupersztárja. Corden a Beatles egykori tagjával, Paul McCartney-val autózott Liverpoolban, de ez a Carpool Karaoke épp a vendég és a helyszín miatt egy kicsit rendhagyó volt, vagyis most nem csak annyi történt, ami szokott, hogy négy-öt dal eléneklése közben az aktuális híresség mond valami vicceset vagy meghökkentőt a műsorvezetőnek.

Corden és McCartney végigjárták az énekes gyerekkorának helyszíneit, elmentek egykori otthonába, ahol John Lennonnal írták közösen számaikat, majd a napot egy kocsmában zárták, mint minden rendes brit.

Ember nincs a földön, aki ne szeretne legalább egy Beatles-számot, vagyis sanszos, hogy mindenki örülne, ha maga Paul McCartney vezetné körbe Liverpoolban a Penny Lane-en, az énekes gyerekkorának egyik helyszínén, amiről egyik leghíresebb dala is szól. McCartney végig is mutogatta a dalban szereplő helyszíneket, köztük a fodrászatot, ahol nyilván a mai napig kint vannak a Beatles tagjairól készült fotók a falon.

De elmentek McCartney egykori otthonába is, ahol az énekes tinédzserkorát töltötte – ami ma már gyakorlatilag múzeumként működik –, és ahol John Lennonnal írták közösen a dalokat, miközben kint rajongó tinilányok hordái várták őket. McCartney elmondása szerint utóbbiak közül egyet-egyet apja néha be is engedett a házba, az énekes azonban utálta ezt, mert még az utcán se tudott végigmenni nyugodtan miattuk. Nyilván erősen megrendezett volt, hogy miközben erről beszéltek, az ablakon kinézve azt látták, hogy a ház előtt most is több tucatnyi rajongó gyűlt össze, hogy legalább egy fotót készíthessenek MCartney-ról, aki egyébként a napokban ünnepelte 76. születésnapját.

The Late Late Show (@latelateshow) által megosztott bejegyzés, Jún 21., 2018, időpont: 2:26 (PDT időzóna szerint)

Sajnos a videó maradék része is csak annyira tűnt először spontánnak, mint a ház előtt ácsorgó tömeg, mert ezek után Corden a semmiből leszervezett egy meglepetéskoncertet az egyik kocsmába, ahol a közönség őszintén próbált meglepődni azon, hogy a kocsma közepén van egy indokolatlanul nagy függöny, ami mögül egyszer csak Paul McCartney bújik elő egy komplett együttessel, hogy elénekelje leghíresebb számait. Aztán valahogy mégis el tudtuk hinni, hogy nem egy fizetett közönségnek játszanak, mert a végén akadtak, akik elsírták magukat, miközben az énekes a Hey Jude-ot énekelte.

Vagyis McCartney a mai napig, még 76 évesen is egészen elképesztő érzelmeket vált ki sokakból, ha nem is rohannak már utána önkívületi állapotban sikoltozó tinilányok tízezrei.

via GIPHY

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik