Élet-Stílus

Villám csapott a házba Liptai Claudiáék esküvőjén

A műsorvezető június 9-én állt oltár elé, pedig a nagy nap nem indult probléma nélkül. A sarlóspusztai birtokon olyan vihar tört ki, hogy még a villám is belecsapott abba a házba, ahol Liptai Claudia készülődött. Elment az áram, megszólaltak a riasztók és minden sárban úszott, így a tévésnek az is megfordult a fejében, hogy le kell mondaniuk az esküvőt.

Délutánra aztán megjavult az idő és minden a tervek szerint haladt. A megható szertartás után elkezdődött a vacsora, amit a pár nem flancolt túl. Húsleves, borjúpaprikás, sajttal és sonkával töltött karaj, rántott csirkecombfilé, rántott patisszon és karfiol, süllőfilé és cigánypecsenye volt a menün, a desszerteket és a fagylaltot pedig természetesen a Pataki cukrászda készítette.

Liptai Claudia meglepő zenére vonult be az esküvőjén
A Story nyolc oldalon át mesélt az esküvőről, végre minden a helyére került.

Éppen úgy, ahogy a négyemeletes esküvői tortát is, amit egy rohamosztagos tolt be és aminek a tetején Han Solo és Leia hercegnő figurája jelképezte Liptai Claudiát és férjét, Pataki Ádámot.

A buli ugyan már fél háromkor véget ért, de mindenki jól érezte magát. Liptai számára pedig külön öröm volt, hogy állandóan tele volt a táncparkett és senki nem unatkozott az asztaloknál.

Liptai Claudia és Pataki Ádám lagziján mindenkinek csak egy fontos dolga volt, hogy jól érezze magát és hajnalig…

Közzétette: BEST Magazin – 2018. június 21., csütörtök

Kiemelt kép:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik