Élet-Stílus

Nem fért fel a bicaja a vonatra, de így még jobban is járt

A 28 éves James Owers vett magának és barátnőjének két vonatjegyet Edinbourg-ből Inverness-be, de elfelejtette hozzáadni a biciklijeiket is. Barátnője, Deena kerékpárjával végül nem volt gond, még felfért a vagonba, de Jamesszé már nem.

A vonattársaság felajánlotta neki, becsomagolják és elhelyezik az őrök fülkéjébe, de közben James kitalált magának egy kihívást:

Azt gondoltam, egy kis kaland lenne, ha elbicikliznék Skóciába, és Deena fogadott velem egy pizzában, hogy nem tudom legyőzni a vonatot.

James reggel 6:15-kor szállt fel a bicajára, és este fél 8-kor szállt le, 270 kilométert tekert. Több mint egy fél napot volt úton, de nem adott bele mindent, több alkoholfőzdénél is megállt.

Valószínűleg belefért volna még egy, de le akartam győzni a vonatot. Egy pizza volt a tét!

– nyilatkozta.

A vonatnak néhány perccel 8 után kellett volna beérnie az invernessi megállóba a 4:34-es indulást követően, végül csak negyed kilenckor szállt ki belőle Deena, aki  gyébként az igazi hős – mondta James –, ugyanis júliusban édesapjával Londonból Párizsba biciklizik 480 kilométert, egy mentális megbetegedésekkel foglalkozó szervezetnek szeretnének így pénzt gyűjteni.

Kiemelt kép: Imgur/minusetotheipi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik