Élet-Stílus

Mentő vitte el a színészt, ezért a rendező játszott helyette a Belvárosi Színházban

Szerda este, a Mojo című darab premier előtti adására készültek a színészek a Belvárosi Színházban, amikor a főszereplő, Schruff Milán rosszul lett a próbán. Bizonytalan egészségi állapota miatt mentőt hívtak hozzá, így nem tudott színpadra állni az este folyamán.

A színház vezetője, Orlai Tibor tájékoztatta a közönséget a helyzetről és arról, hogy lebetegedett színésze helyét, maga a rendező veszi át.

Sajnálatos módon a darab egyik főszereplője, Schruff Milán kedden, a főpróbán rosszul lett, és a mentő vitte el. Ételmérgezést kapott, állapota stabil, de bizonytalan még, visszatér-e a premierre. Helyére a darab rendezője, Göttinger Pál ugrik be

– mondta Orlai.

A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház főrendezője, Göttinger Pál hiba nélkül oldotta meg a feladatot, pedig a váratlan és hirtelen helyzet miatt a szöveget sem tudta megtanulni. Végig egy fülhallgató segítségével játszott. A csütörtök esti premierre azonban már vissza is tért a gyegélkedő színész.

Még nem vagyok száz százalékos, de este már én játszom. Minden rendben ment, de azért be kellett osztanom az energiáimat

– mondta a Blikknek  az előadás előtt Schruff Milán.

Kiemelt kép: MTI/Balázs Attila (A képen Göttinger Pál)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik