Élet-Stílus

Szexfilmeket készítettek a tűzoltók a parancsnokságon

Két tűzoltót, Arthur Deant és Deann Ellert is felfüggesztettek az ohiói Akronban, miután felmerült, hogy szexfilmeket készítettek a tűzoltó-parancsnokságon.

A helyi sajtó szerint a felfüggesztést azután rendelték el, hogy egy felvétel felkerült több pornóoldalra is, amit – úgy tűnik – a pár a tűzoltóságon készített. Több olyan videó is felkerült, amin egy nő (a sejtések szerint Eller) meztelen, például az parancsnokság edzőtermében.

Azt pontosan nem tudni, a város melyik őrsén, ugyanis több is van, illetve a régóta párkapcsolatban élő férfi és a nő két különbözőben teljesített szolgálatot.  A helyi tűzoltóparancsnok és a polgármester sajtótájékoztatójukon arról beszéltek, hogy akár el is bocsáthatják a párt, ha a vizsgálat során kiderül, hogy megszegték a város azon rendeletét, hogy a munkatársak nem léphetnek egymással kapcsolatba.

Eller és Deant ugyanazon a napon vették fel a tűzoltósághoz 2000 szeptemberében. A róluk szóló jelentésekben Ellert mintaszerű munkatársnak írták le, ahogy Deant is, akit emiatt léptettek elő hadnaggyá 2015-ben – írta a USA Today.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik