Élet-Stílus

Hatalmas csalódást okozott a világ legnagyobb orgiájának beharangozott rendezvény

Június 2-án tervezték, hogy több mint 1000 fő részvételével megdöntik a világ legnagyobb orgiájának világrekordját Las Vegasban.

Orgia-világrekord Las Vegasban: több mint ezer résztvevőt várnak
  A jövő hónapban, Las Vegasban akarják megdönteni a világrekordot, a legnagyobb orgia kategóriájában, több mint ezer résztvevőt várnak a

Az esemény egy fesztivál része volt, de a több mint ezer ember helyett csak 375 jelent meg, ami jócskán kevesebb, mint az eddigi csúcs. 2006-ban Japánban ugyanis 500-an vettek részt rajta.

Pedig a szervezők szerint a csúcs összejött volna, ha az előzetesen regisztrálók végül meg is jelennek.

Nem sikerült megdöntenünk a világrekordot, de a körülmények ellenére még így is egy csodálatos eseményt hoztunk össze

– írta közleményében az orgiát szervező Menage Life.

A körülményeknél arra utalhatnak, hogy a helyszínt kétszer is meg kellett változtatniuk.  Először, amikor bekerült a kísérlet híre a népszerű Stephen Colbert tévéműsorába, az eredeti hotelt üzemeltető Hilton visszamondta a foglalást. Átrakták így az orgiát az Erotic Heritage Museumba, de itt meg csak pár órával a rendezvény kezdete előtt a helyi hivatalok akadályozták meg. Végül a Green Door nevű felnőtteknek szóló szórakozóhelyen tartották a partit.

A csalódást okozó kísérlet ellenére a szervezők nem adják fel, már ki is hirdették a jövő évi fesztivál időpontját, amelynek keretében ismét rekorddöntésre készülnek.

(via Las Vegas Weekly, kiemelt kép: Thinkstock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik